Muziekvereniging Excelsior

• 7 mei - Meivakantie
  • 22 t/m 26 mei – Oranjefondscollecte
  • 27 mei t/m 2 juni – Anjercollecte
  • 2 juni - Verenigings/reünieconcert met toneelspel en verzoeknummers vanuit het publiek
  • 25 juni - Eindpresentatie/diploma-uitreiking cursus Muziek maken is leuk!
  • 2 juli - Concert Geerestein
  • 9 juli t/m 26 augustus - Zomervakantie
  • 8 september - Krimpenerwaard in beweging
  • 20 september - Start nieuwe cursus & open les Muziek maken is leuk!
  • 27 september - Open les Muziek maken is leuk!
  • 6 oktober - Reünie en tentoonstelling 125-jarig bestaan
  • 12 oktober - Ledenfeest 125-jarig bestaan
  • 13 oktober - Groot jubileumconcert 125-jarig bestaan in sporthal De Drie Maenen
  • 22 oktober - Herfstvakantie
  • 17 december - Kerstconcert
  • 24 december t/m 6 januari - Kerstvakantie
  • ...

(onder voorbehoud van wijzigingen)

Op maandagavond 17 december 2018 organiseren wij in samenwerking met de Gereformeerde Kerk een kerstconcert in de Rozenlaankerk te Ouderkerk a/d IJssel. Tijdens het kerstconcert kan genoten worden van bekende en mindere bekende kerstmuziek en natuurlijk is er ook ruimte voor samenzang. Behalve het harmonieorkest zal ook het leerlingenorkest optreden. Het concert begint om 19.45 uur (zaal open 19:30 uur) en de toegang is gratis.

Deze avond is ook het jubileumboek nog te koop. Op is op!

We kijken met heel veel plezier terug op ons jubileumconcert op zaterdag 13 oktober 2018 in de sporthal van De Drie Maenen! Onze hartelijke dank gaat uit naar de vele zustermuziekverenigingen die meewerkten aan dit unieke jubileumconcert en naar de leden van onze Club van 125!

Leden en oud-leden opgelet! Op zaterdagmiddag 6 oktober 2018 organiseren we van 15 tot 18 uur een reünie in Grote zaal van De Drie Maenen.

Die middag is er ook een tentoonstelling voor alle geïnteresseerden waarbij oude foto's, uniformen, medailles etc etc te zien zijn. Ook wordt het jubileumboek die middag gepresenteerd.

Graag zouden we met zoveel mogelijk oud-leden in contact komen. Stuur ons een e-mail als je oud-lid bent en geef dan svp gelijk door wanneer en bij welk onderdeel van de vereniging dat was en/of welk muziekinstrument je hebt bespeeld.

Kijk ook even bij de oude groepsfoto's en laat het ons weten als je er op staat!

Als iemand iets heeft dat we kunnen gebruiken voor de tentoonstelling en/of het jubileumboek dan horen we dat natuurlijk ook graag zo snel mogelijk.

We kijken uit naar een gezellige middag!

Op 2 juni 2018, ongeveer 125 dagen voor de oprichtingsdatum 12 oktober, organiseren wij een uitvoering met leden en oud-leden waarbij alle onderdelen van onze vereniging optreden. En dat is niet alles, want er worden verzoeknummers gespeeld en de leden gaan toneel spelen!