Ons leerlingenorkest is bedoeld voor alle muziekinstrumenten, met uitzondering van instrumenten die een versterker nodig hebben of elektronische instrumenten zoals keyboard. Dus speel je blokfluit, viool, klarinet, gitaar, trompet, dwarsfluit of een ander muziekinstrument: kom eens langs, neem je instrument mee en merk hoe leuk het is om samen muziek te maken!

De te spelen muziekstukken worden afgestemd op het niveau van de leerlingen en de aanwezige muziekinstrumenten. Beginnende leerlingen kunnen meedoen nadat ze ongeveer een half jaar muziekles hebben gevolgd. Het leerlingenorkest is bedoeld voor jong en oud(er) dus ook oudere beginnende leerlingen en herintredende muzikanten zijn van harte welkom.

Het leerlingenorkest staat onder enthousiaste en deskundige leiding van dirigent Jesse Zandee en oefent op maandagavond van 18.55 tot 19.15 uur in de Hobbyruimte van De Drie Maenen, behalve tijdens schoolvakanties.

De kosten voor deelname zijn 5 euro per kalendermaand. De eerste maand mag je gratis meedoen, zodat je vrijblijvend kunt kijken of je het ook leuk vindt om mee te doen.

Kom gerust eens vrijblijvend langs tijdens een van de repetities of stuur een e-mail voor meer informatie.

Facebook Image