Wij hopen dat velen onze jubileumactiviteiten willen steunen door bronzen, zilveren of gouden jubileumvriend(in) te worden. En natuurlijk hebben onze huidige vrienden een streepje voor, want de jaarlijkse donatie telt hierbij ook mee. Ook voor bedrijven zijn er sponsormogelijkheden.

Brons

Voor een eenmalig bedrag van € 50 is iemand bronzen jubileumvriend(in) en krijgt hij/zij het jubileumboek en twee gereserveerde plaatsen met twee consumpties p.p. voor het grote jubileumconcert op zaterdagmiddag- en avond 13 oktober 2018 in de sporthal van De Drie Maenen.

Zilver

Een zilveren jubileumvriend(in) steunt ons met € 75 en krijgt daarvoor twee exemplaren van het jubileumboek en de hierboven genoemde gereserveerde plaatsen en consumpties tijdens het grote jubileumconcert. Hij/zij kan er daarnaast voor kiezen om met naam als zilveren jubileumvriend(in) in het jubileumboek genoemd te worden bij de personen en instanties die het jubileumboek mede mogelijk maken.

Goud

Voor het toepasselijke bedrag van € 125 behoort de jubileumvriend(in) tot de Club van 125. Hij/zij ontvangt twee exemplaren van het jubileumboek, de hierboven genoemde gereserveerde plaatsen en consumpties tijdens het grote jubileumconcert plus deelname door twee personen aan het buffet tussen het middag- en avonddeel van het grote jubileumconcert. Hij/zij kan er daarnaast voor kiezen als gouden jubileumvriend(in) in het jubileumboek genoemd te worden bij de personen en instanties die het jubileumboek mede mogelijk maken. Hetzelfde geldt voor naamsvermelding op de webpagina van de Club van 125.

Wilt u ook jubileumvriend(in) worden? Neemt u dan zsm contact met ons op.

 

Facebook Image